Hyvä hääkuvaaja Tampereella

February 22, 2021

Onko teillä suunnitelmissa häät Tampereen seudulla tai Pirkanmaalla? Kuka on hyvä hääkuvaaja Tampereella, onko joku kuvaaja selkesti paras?

Hyviä uutisia: Tampereella on ihan huippujengiä mitä hääkuvaajiin tulee! Ihan heti alkuun on todettava, että on mahdotonta sanoa, että joku olisi paras. Jokaisella valokuvaajalla on omat selkeät vahvuutensa, oma tapansa nähdä, kuvata ja ohjata. Jokaisella on myös ihan oma kuvankäsittelytapansa. Tutustumalla hääkuvaajan portfolioon, keksit varmasti kuka on just teille paras kuvaaja!

hyvähääkuvaajatampere

Listalleni on päätynyt kuvaajia, joiden työtä ja työskentelytapaa ihailen ja kunnioitan. Tampereella on mainitsemieni hääkuvaajien lisäksi myös muita hyviä valokuvaajia, joihin en vaan ole vielä päässyt itse tutustumaan. Tässäpä teille listaa kuvaajista, joita mielelläni suosittelen kenelle tahansa:

Hääkuvaaja Minna Kaitajärvi

One of a kind! Minna on Suomessa kuvaaja, joka tekee aivan omanlaistaan kuvaa. Minnan kuva muodostuu ennen kaikkea vahvasta tunteesta, elokuvamaisesta valosta ja ohikiitävistä, arvokkaista hetkistä. Minnan tapa nähdä on sellainen mitä mä ihailen ja mistä mä inspiroidun kovasti. Plus että taitojensa lisäksi Minna on aivan ihana ihminen! Me muuten Minnan kanssa koulutetaan ja mentoroidaan yhdessä uusia hääkuvaajia. Ollaan siis monella tavalla työkavereita! Minnan portfolion näet täältä: www.minnakaitajarviphotography.com

Hääkuvaaja Kirsi Majamäki

Rauhallinen ja maanläheinen Kirsi on varmasti kuvaaja, joka pystyy hyvin huomaamattomasti tallentamaan hääpäivän tärkeimmät hetket. Kirsi kuvaa dokumentaarisella otteella ja pysyy edittivaiheessa uskollisena todelliselle värimaailmalle. Kirsi on tosi miellyttävä ihminen, hänen kanssa on helppo olla ja hänestä on helppo pitää. Kirsin kuvatuotantoon pääset tutustumaan täällä: www.kirsimajamaki.com

Hääkuvaaja Tuomas Mikkolainen

Tuomas on sun valinta, jos etsit erittäin hyväntuulista ja rentoa tamperelaista kuvaajaa. Tuomaksen kuvassa on maskuliinista otetta, komeaa sommittelua ja kivoja oivalluksia. Oon aika varma, että Tuomaksen kuvattavana on mukavaa olla, koska kuvissa on tunnetta -eikä mitään perus-Pinterest-tunnetta, vaan jokaisella parilla on ihan rehellistä omanlaistaan tunnetta. Portfolioon pääset tutustumaan tästä: www.nappari.fi

Hääkuvaaja Kaisu Ojansivu

Suloisen ja lämpimän hymyn takaa löydät vahvan, taitavan ja näkemyksellisen osaajan. Kaisu kuvaa puhdasta, kaunista, harkittua ja tunteikasta kuvaa. Erityisesti omaa silmääni viehättää Kaisun kuvien valoisuus ja värintoisto. Kaisun dokumentaarinen osaaminen on aivan alan huippua! Tutustu Kaisun kädenjälkeen täällä: www.kaisuojansivu.com

Hääkuvaaja Lotta Polviander

Loistava tunteiden tallentaja ja ihana, hymyä hersyvä ihminen. Lotta handlaa mallinohjauksen ja tuottaa upeaa, tyylilleen uskollista kuvaa. Lotan sävyt ovat lämpimiä, kuvien tunnelma on rehellinen ja konstailematon. Lotta kuvaa suurella sydämellä ja sen mukaisia lopputuloksia pääset ihailemaan täällä: www.lottapolviander.com

Hääkuvaaja Jenni Tuominen

Eniten tykkään kehua mun kollegoita, mutta kokeilenpa kehua myös itseäni. Mun kuvaustyyli poikkeaa ylläolevista valoisuuden, lempeän värikkyyden ja pehmeän, filmityyppisen editoinnin vuoksi. Rakastan bongailla ympäristöstä upeita kuvauspaikkoja ja muutenkin oon luonteeltani tarkkailija, ja sehän sopiikin oikein hyvin dokumentaarista hääkuvausta tekevälle. Suurin osa kuvattavistani kertoo palautteessaan, että olen valokuvaajana tosi rento ja sen takia mun seurassa on helppo olla oma itsensä. Jos haluat lukea lisää minusta valokuvaajana, tsekkaa tietoa minusta -sivu.

Kuten ehkä huomasit, esittelin valokuvaajat ihan nössösti aakkosjärjestyksessä. Saat itse päättää kuka on hyvä (tai se paras) hääkuvaaja Tampereella. Mutta ihan vakavissaan, kaikki me ollaan superhyviä jollain -tai monellakin- osa-alueella, me kaikki ollaan kokeneita ja vastuullisia ammattilaisia.

Jos haluat löytää vielä lisää hääkuvaajavaihtoehtoja, löydät heitä varmasti instagramista! Kokeilepa hakusanaa #hääkuvaajatampere . Myös Pinterestistä voi löytyä helmiä, kokeile vaikka “hääkuvaus Tampere“.

Miksi mä muuten kehun nettisivuillani mun kuvaajakollegoita? Koska mä en ajattele mun kollegoita kilpailijoina, me ollaan tosi erilaisia ja tehdään tosi erilaista kuvaa. Mun mielestä tärkeitä on, että jokainen pari löytää kuvaajan, jonka lähestymistapa miellyttää heitä eniten -sekä kuvien, että persoonan suhteen. Hääpäivän kuvaus on tosi iso vastuu (ja kunnia) ja on tosi tärkeää, että löydätte kuvaajan, jonka työn laatuun voitte varmuudella uskoa ja jonka kanssa on mukavaa jakaa herkkiä hetkiä teidän elämän ehkä isoimpana päivänä. Uskon että löydätte! Tsemppiä etsintätyöhön!

ps. postauksen mielipiteet edustaa vain mun omia kokemuksia ja näkemyksiä. En ole kertonut kenellekään yllämainitulle, että olen tekemässä tällaista postausta, eli jännityksellä jään itsekin odottelemaan mitä mieltä mun kuvaajakaverit tästä on!

kommentit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

jätä kommentti