jenni tuominen photography

rento mutta rauhallinen,
lämmin mutta määrätietoinen

Oletko etsimässä hääkuvaajaa ja tarjonnan paljouden vuoksi koet tosi haastavaksi tehdä valintaa? Jos useampi seuraavista jutuista osuu kohdilleen, mä saattaisin olla just se mitä te haette!

- Pidät valoisista, klassisista, herkän tunteikkaista valokuvista. Pastelliset ja raikkaat sävyt ovat sinulle mieleisiä.

- Rakastat luontoa, mutta myös kaupunkia ...ja metsää, ja järviä ja kauniita rakennuksia. No, ylipäätään rakastat paljon ja kaikkea.

- Et halua pönöttää, mutta pelkäät että pönötät.

- Pidät rauhallisen tunteikkaista kuvista, sellaisista joissa näkyy kuvattavien ilo, onni ja hyvä olo yhdessä.

- Suosit kestäviä, ekologisia valintoja ja haluat siksi myös hääkuvaajan olevan teidän läheltä, Tampereelta tai Pirkanmaalta.

- Haluat että kuvaaja olisi rento ja rauhallinen ja tuntuisi vähän kuin kaverilta.

- Arvostat luotettavuutta, rehellisyyttä, vastuullisuutta ja joustavuutta. Fanitat onnellisuutta ja hyväntuulisuutta.

...no tavallaan mä tässä samalla kerroin, millainen mä itse olen...

Edellisten lisäksi arvostan uuden oppimista ja olemassa olevien taitojen vahvistamista, siksi haluan koko ajan oppia uutta. Valmistuin valokuvaajaksi 2017 (Sataedu, Nakkila)  ja kesäkuussa 2021  valmistuin Valokuvaajamestariksi (Visuaaliviestinnän Instituutti, Tampere).

Olen luonteeltani tarkkailija, ja siksi hääkuvaus sopii mulle erityisen hyvin. Tarkkailen ihmisiä ja tilanteita, valoa ja kuvakulmia, ennakoin tapahtumia ja luon päässäni näiden perusteella kaavan, joka aika usein muuten toimii tosi hyvin. Mä rakastan filmikuvia ja se näkyy mun kuvaustavassa ja kuvankäsittelyssä, oon uskollinen luonnon omille sävyille ja väreille ja rakastan pehmeää valokuvaraetta.

Ohjatummassa kuvauksessa kuulet multa vinkkejä mitä tehdä, mihin katsoa, mihin laittaa kädet tai mitä miettiä. Mulla on ehdotuksia ja heittelen niitä ilmoille, jotta te tunnistaisitte sieltä omanne, toteutetaan sitten se. Mun ohjauksen tavoite on saada teistä juuri teidän näköinen kuva, ei imelä, liukuhihnamainen tai tekemällä tehdyn näköinen, vaan sellainen missä teillä on tilanteeseen kuuluva fiilis ja se näkyy teidän ilmeissä ja olemuksessa. I also work in english.

Haluan antaa mun parasta, koska häät on ehkä teidän elämän isoin päivä! Haluan antaa teille runsaasti kuvia, koska jokainen hetki on niin tärkeä, ja joskus muistot unohtuvat, jos niille ei ole kuvallista tukea.

Vapaa-ajalla mut saattaa nähdä juoksulenkillä missäpäin Tamperetta tahansa tai ihailemassa auringonlaskua mun miehen kainalossa Ranta-Tampellan aallonmurtajalla. Muuten viihdyn tosi hyvin kotona kirjoja lukien, kokkaillen tai suunnittellen seuraavaa projektiani, ne ei näköjään lopu ikinä!

Thundercats fixie Williamsburg, photo booth synth vinyl dreamcatcher Wes Anderson cliche. You probably haven’t heard of them DIY mlkshk biodiesel McSweeney’s raw denim. Skateboard Pitchfork Etsy, photo booth messenger bag artisan raw denim beard Tumblr retro Austin. 

Cray hexagon messenger bag, pinterest hell of etsy man braid  tumblr franzen. Slow-carb tofu jianbing +1 intelligentsia single-origin coffee coloring book master cleanse tumblr la croix. Semiotics edison bulb plaid.

Jos teistä tuntuu, että olette mahdollisesti nyt löytäneet etsimänne kuvaajan. katsottehan vielä mun portfolion uudestaan läpi ja miettikää, näkisittekö teidät tämän tyyppisissä kuvissa. Loistavaa! Ollaan kuulolla!

ota yhteyttä

Thundercats fixie Williamsburg, photo booth synth vinyl dreamcatcher Wes Anderson cliche. You probably haven’t heard of them.

Single-origin coffee coloring book master cleanse tumblr la croix. Edison bulb plaid iPhone, drinking next level distillery literally pug venmo bushwick.