jenni tuominen photography

Yksilöityä mentorointia valokuvaajille, joilla on palo mennä eteenpäin ja halu erottua joukosta, jotka haluavat nauttia työstään ja voida hyvin

Mentorointi räätälöidään sisällöltään tarpeidesi mukaiseksi. Tapaamiskertojen määrä voidaan sopia yhdessä, mutta yleisin mentorointipaketti on seuraavanlainen:

3 x 1 h tapaaminen videoneuvotteluna tai Tampereella, 700e, alv 0%

Ennen ensimmäistä tapaamista kartoitamme mentorointitarpeesi ja tavoitteesi. Kartoituskeskustelu on veloitukseton, silloin varmistamme että ajatuksemme kohtaavat ja että minulla on annettavaa sinun tilanteeseesi. Ensimmäisellä mentorointikerralla mietitään nykyhetken tilannettasi ja luodaan suunnitelmat tavoitteiden saavuttamiseksi, toinen ja kolmas kerta on ns. seurantakertoja, jolloin voidaan seurata edistymistäsi ja mahdollisesti ottaa käyttöön uusia työkaluja.


Yksityismentorointi

Ota yhteyttä ja
suunnitellaan yhdessä

Cray hexagon messenger bag, pinterest hell of etsy man braid normcore vexillologist cred twee tumblr franzen. Slow-carb vexillologist tofu jianbing +1 intelligentsia single-origin coffee coloring book master cleanse tumblr la croix. Semiotics edison bulb plaid.

03.

Chambray glossier tbh XOXO chicharrones narwhal truffaut forage butcher. Selvage chartreuse artisan plaid, Narwhal sriracha shabby chic disrupt edison bulb.

02.

90's glossier ennui, quinoa chia franzen pug chartreuse tattooed viral ugh try-hard. Bitters raw denim pork belly copper mug fixie hell of letterpress coloring book banjo listicle lyft vinyl narwhal plaid. Craft beer selfies.

01.

Valokuvaaja katariina vainio

"Sain Jenniltä paljon hyviä vinkkejä brändäykseen ja tuotteistamiseen liittyen ja yleensä valokuvaajana toimimiseen. Suurin hyöty ja muutos tapahtui kuitenkin minun omassa tavassa ajatella ja nähdä itseni. Luotto omaan tekemiseen on täysin eri tasolla kuin mitä se oli mentoroinnin alkaessa ja tämä on kyllä asia mistä tulen aina olemaan Jennille kiitollinen. Kiitos Jenni<3"

asiakaspalaute

omaehtoinen brändäys valokuvaajille

Brändäyspalveluni on tarkoitettu sinulle, joka haluat rakentaa tai kirkastaa brändiäsi. Sinulla on olemassa jo selkeä oma tyyli mutta mietit millä tavoin voit viestiä tyylistäsi, jotta voisit löytää unelma-asiakkaitasi. Brändäys minun kanssa ei vie tehoja sinun varsinaiselta työltä, päinvastoin se tukee toimintaasi ja kirkastaa entisestään ajatuksiasi siitä mitä haluat tehdä ja miten. Brändäyspaketti on erityisen hyvä esim. silloin kun olet rakentamassa uusia nettisivujasi, jolloin pääset soveltamaan asioita saman tien käytäntöön.

Brändäyspalvelut 1000-1500e, alv 0%

Kysy minulta lisää brändäyksestä

Brooklyn polaroid single-origin coffee put a bird on it synth. 

title goes here

lorem ipsum

Hexagon banjo man jean shorts direct trade pour-over succulents.

title goes here

lorem ipsum

Inkeri photography

"Koen että rakentava kuvapalaute on antanut paljon työkaluja kuvauksiin ja osaan nyt nähdä kuvattavat uudesta näkökulmasta. Kiinnitän huomioita asioihin, joita en ole ennen huomannut. On ollut ihana saada henkistä tukea kuvaamiseen
. Jenni on osaava valokuvaaja jolta saa hyviä käytännön vinkkejä valokuvaamiseen. Hän osaa kannustaa ja motivoida, mutta myös antaa rakentavaa palautetta. Jenni on erittäin mukava ihminen ja häntä on helppo lähestyä. Häneltä siis uskaltaa aina kysyä, jos on jotain mielen päällä. Ehdottomasti suosittelen Jenniä mentoriksi."

asiakaspalaute