jenni tuominen photography

hääpari 2020

"Ihania!!!! Täällä itku silmässä näitä katsellaan. Oot aivan huippu! Aivan ihania kuvia, oon ihan sanaton! Kiitos, kiitos, kiitos! Valittiin kyllä ihan paras tyyppi valokuvaajaksemme, ei oltais voitu toivoa parempaa. Kiitos kun olit!

Hääpari 2020, laaja potrettikuvaus

"Hääkuvauksen takia meidän hääpäivä tosiaan tuntui hääpäivältä, vaikka niin moni asia muuttui ja peruuntui"

hääpari 2020, koko päivän kuvaus

"Kun käytiin kuvia läpi, naamalla oli kestohymy ja kyyneleitä silmäkulmissa. Niin upeita hetkiä, ihania ilmeitä ja kauniisti aseteltuja kuvia. Sulla on ilmiömäinen taito ottaa huomioon pienet yksityiskohdat! Ollaan niin tyytyväisiä, että löysimme sut ja että sä pääsit kuvaamaan meitä. Suuret kiitokset vielä sinulle ja ihanaa syksyä"

HÄÄPARI 2020, koko päivän kuvaus

"Aivan äärettömän ihania. Ollaan onnesta soikeina kuvista. Oot ihan urakalla kuvannut, tuossahan on paljon enemmän mitä odotettiin"

Häät 2020, koko päivän kuvaus

"5/5 hääkuvaaja jos multa kysytään!"

"On niin todellisia kuvia, kaunista. Hyvin on kameran takana aistittu hääparin hymyherkät hetket"

"Ihania ja vähän erilaisia kuvia! Hyvä valokuvaaja"

"Oli kyllä ihan nappivalinta toi kuvaaja!"

"Mahtavia! Siis en ees tajunnu et se kuvaaja oli vielä illalla paikalla. Ihana nähdä noita vihkimiskuvia kun näki vaan selät sillon"

"Meni ihan tunteisiin kun kattelin teitä kahta rakastavaista upeista kuvista"

häävierailta kuvapalautuksen yhteydessä

HÄÄpari 2020, koko päivän kuvaus

"Hei, ja kiitos kun kuvasit meidät. Olit kyllä ammattitaitoinen ja kuvattavana olo oli mukavaa ja rentoa. Kiitos näistä otoksista, aivan mahtavia!! Ihana video, itku pääsi kun katsoin.

Syyshäät 2020

"Törmäsimme Jennin kuviin Instagramissa etsiessämme hääpotrettien kuvaajaa. Kuvista välittyi lämpö ja herkkyys mitä itsekin kuvilta toivoimme. Onneksi saimme Jennin kuvaajaksemme, hääkuvista tuli täydelliset, meidän näköiset. Suuri kiitos vielä Jennille, joka tuntui ymmärtävän mitä haluamme ilman että sitä tarvitsi edes ääneen sanoa!"

perhekuvaus 2020

Voi apua nää kuvat!! Eihän näistä pysty edes valitsemaan! Kiitos tuhannesti!

HÄÄPARI 2020

"Jenni sai rennolla ja positiivisella asenteellaan kuvaajana meidät rentoutumaan ja unohtamaan jännityksen ja olimme kuviin todella tyytyväisiä"

HÄÄPARI 2020

"Jenni on ihanan rento ja rauhallinen kuvaaja. On mukavaa, ettei tarvitse itse vaivata päätään kuvauspaikan taikka poseerausten suhteen, Jenniltä tulee niihin hyvät ideat! Yhteistyö Jennin kanssa on helppoa, kiitos paljon!"

hääpari 2020

Jenni on omistautunut kuvaaja, suunnittelupalaverista lähtien melkein yhtä innostunut kuvauksesta kuin hääpari! Tämä loi meillekin mukavan fiiliksen ja loi ihanaa odotusta tuota päivää ja etenkin kuvaushetkeä ajatellen. Jenni onnistui aika extreme-sääolosuhteissa saamaan meistä hyvin kauniita kuvia, vaikka räntää ja vettä satoi joka suunnasta. Toinen kuvattavista, joka kokee olonsa epämukavaksi kameran edessä koki, että Jenni onnistui ottamaan luonnollisia ja sellaisia kuvia, jotka toi parhaat puolet esille.

PERHEKUVAUS 2020

"Ihanan rento ja hauska kuvaushetki, Jenni antoi hyviä neuvoja ja ehdotuksia kuvauksen aikana ja sai taltioitua aitoja ilmeitä ja hetkiä kameraan vaikka haasteena oli kaksi hyvin liikkuvaista lasta ja me vanhemmat"

KUVAUS 2020

"Kuvaustilanne oli rento ja siitä tuli hyvälle mielelle. Ohjasit meitä hyvin eri asentoihin"

KUVAUS 2020

"Kuvaustuokio Jennin kanssa oli rento ja hauska. Hän ymmärsi hyvin toiveemme ja toteutti ne yli odotusten."

asiakaspalaute

All-inclusive 2680e
10h 1950e
8h 1700e
Small/Intimate 1250e

Hääpotretit alkaen 450e

Hääkuvaushinnasto

Hääkuvaus-hinnasto

Kaikkiin hääkuvauksiini kuuluu suunnittelupalaveri ja runsas kuvagalleria sekä kuvien vapaa teettämisoikeus. Kerron mielelläni kuvauspakeisteistani teille lisää ja mietitään juuri teidän tarpeitanne vastaava kuvauspaketti. Kerrottehan jo yhteydenottolomakkeessa teistä, juhlapaikasta ja kuvaustoiveistanne. Vastaukseni yhteydessä lähetän teille kattavan infopaketin hääkuvauspalvelustani.

ota yhteyttä

(Potrettikuvauspakettiin sisältyy 10 kuvaa kuvagalleriasta ja mahdollisuus ostaa lisäkuvia tai koko galleria)

Perhekuvaus alkaen 270e

Pariskuntakuvaus alkaen 200e

perhekuvaukset

(Kuvauspaketteihin sisältyy 5 kuvaa kuvagalleriasta ja mahdollisuus ostaa lisäkuvia tai koko galleria)

Cray hexagon messenger bag, pinterest hell of etsy man braid normcore vexillologist cred twee tumblr franzen. Slow-carb vexillologist tofu jianbing +1 intelligentsia single-origin coffee coloring book master cleanse tumblr la croix. Semiotics edison bulb plaid.

03.

Chambray glossier tbh XOXO chicharrones narwhal truffaut forage butcher. Selvage chartreuse artisan plaid, Narwhal sriracha shabby chic disrupt edison bulb.

02.

90's glossier ennui, quinoa chia franzen pug chartreuse tattooed viral ugh try-hard. Bitters raw denim pork belly copper mug fixie hell of letterpress coloring book banjo listicle lyft vinyl narwhal plaid. Craft beer selfies.

01.

brändikuvaus

Oletko pienyrittäjä ja tarvitset kuvia nettisivuja ja somea varten? Ota minuun yhteyttä, selvitetään kuvatarpeesi ja räätälöidään kuvauspaketti sen mukaan. Yhteydenottopyyntösi liitteenä lähetän sinulle oppaan "Miten saada parhaat mahdolliset brändikuvat?"

Brooklyn polaroid single-origin coffee put a bird on it synth. 

title goes here

lorem ipsum

Hexagon banjo man jean shorts direct trade pour-over succulents.

title goes here

lorem ipsum

sopisinko teidän kuvaajaksi?

Lähtökohtaisesti kyllä, sillä haluan koostaa portfolioni aidoista asiakaskuvista. Alle 18-vuotiaiden tunnistettavien henkilöiden kuvien julkaisuun kysyn huoltajan luvan. Dokumentaarisia hääkuvia postaan vain jos jokainen kuvasta tunnistettava henkilö on antanut julkaisuluvan. Jos teillä on erityinen syy, miksei kuvianne saisi käyttää internetissä tai sosiaalisessa mediassa voimme tehdä asiasta molempia osapuolia tyydyttävän erillisen sopimuksen.

Käytetäänkö kuviamme sosiaalisessa mediassa tai internetissä?

Kuvauksen varattuanne lähetän teille infopaketin, jossa annan vinkkejä pukeutumista ja ulkoasua varten. Yleisesti ottaen suosittelen pukeutumaan vaatteisiin, joissa teidän on mukava olla ja jotka kuvastavat teidän persoonallisuutta. Autan mielelläni asuvalintojen kanssa, jos haluatte.

Miten pukeutua perhe- ja brändikuvaukseen?

Koska täytän hääkalenteriani vain noin vuoden kerrallaan, on hyvin todennäköistä, että jos häänne siirtyvät esim. vuoden päähän, saamme sovittua uuden ajan helposti. Jos kuitenkin käy niin, että joudutte Koronan vuoksi siirtämään juhlianne eteenpäin, ja uusi päivämääränne ei ole enää minulla vapaana, palautan teille varausmaksunne ja autan parhaani mukaan teitä löytämään toisen, tyyliäni vastaavan kuvaajan uuteen hääpäiväänne. Haluan tehdä parhaani, ettei hääkuvaus aiheuttaisi teille yhtään lisästressiä. Muissa peruutus- tai siirtotapauksissa pidätän oikeuteni varausmaksuun.

Mitä jos häidemme ajankohta vaihtuu Koronan vuoksi?

Kuvat toimitetaan salasanalla suojattuun nettigalleriaan, josta valmiit kuvat on helposti ladattavissa omalle tietokoneelle 6 kk:n ajan.  Myös häävieraille voidaan antaa nettigallerian tunnukset, jolloin he voivat päästä katsomaan ja lataamaan dokumentaarisia kuvia, jotka on otettu vihkimisestä ja juhlista. Potrettikuvat toimitetaan sekä täysikokoisina että somekokoisina ja dokumentaariset kuvat miedosti pakattuina tiedostoina. Juhlapari (ja halutessaan myös heidän vieraansa) saavat kuvien käyttöoikeudet, eli he voivat teettää kuvia ja kuvatuotteita haluamassaan paikassa. Kuvia saa käyttää ainoastaan yksityiskäytössä, eikä kuvia saa antaa kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksiin.
Perhe- ja pariskuntakuvausten (sis. myös hääpotretit silloin, kun ei ole kyseessä koko päivän dokumentaarinen kuvaus) vedoskuvia ei voi ladata, sillä vedokset eivät ole valmiita, viimeisteltyjä kuvia. Valittuanne haluamanne kuvat, viimeistelen ne ja toimitan ne galleriaan, josta voitte ladata kuvat omalle tietokoneellenne.
Brändikuvauksessa yritys saa käyttöönsä koko kuvagallerian ellei toisin sovita. 

Missä muodossa kuvat toimitetaan ja miten niitä voi teettää?

Miksei sivuilla ole näkyvillä yhtään kokonaista häägalleriaa?

Tietosuojalain mukaan kuvaan tulee olla julkaisulupa jokaiselta kuvasta tunnistettavalta henkilöltä. Koska en kerää häissä olevien henkilöiden yhteystietoja, julkaisulupien kysyminen jälkikäteen olisi erittäin työlästä. Jos haluatte nähdä kokonaisia häägallerioitani, sovin mielelläni kanssanne tapaamisen (onnistuu hyvin videoneuvotteluna), jossa voin näyttää teille tuoreimpia häägallerioitani.