jenni tuominen photography

hääpari 2020

"Ihania!!!! Täällä itku silmässä näitä katsellaan. Oot aivan huippu! Aivan ihania kuvia, oon ihan sanaton! Kiitos, kiitos, kiitos! Valittiin kyllä ihan paras tyyppi valokuvaajaksemme, ei oltais voitu toivoa parempaa. Kiitos kun olit!

hääpari 2021

"Jenni yllätti meidät erityisesti lämpimällä ja innostuneella otteellaan sekä luovalla ja luonnollisella kuvaustyylillään. Valokuvista välittyy ihanasti tärkeän päivämme muistot! Juhlissa Jenniä ei useinkaan huomannut, mutta lopputuloksesta näki, että hän oli aina juuri siellä missä piti."

Hääpari 2020, laaja potrettikuvaus

"Hääkuvauksen takia meidän hääpäivä tosiaan tuntui hääpäivältä, vaikka rajoitusten vuoksi niin moni asia muuttui ja peruuntui"

Parikuvaus 2021

"Kuvauskokemus Jennin kanssa ylitti odotuksemme! Kaikki sujui tosi kivasti ja vaivattomasti ihan ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien. Vaikka jännitimme kuvattavana olemista etukäteen eikä kuvauspäivän sääkään ollut ihan odotusten mukainen, kuvista tuli aivan upeita. Jenni on helposti lähestyttävä ja lämminhenkinen persoona, joka osaa luoda kuvaustilanteeseen rennon ilmapiirin, ohjata kuvattavia taitavasti ja ideoida kuvia luovasti muuttuvissakin olosuhteissa. Meille välittyi tunne, että Jenni tekee työtään täydellä sydämellä asiakkaita varten."

koko päivän hääkuvaus 2022

"Iso kiitos siitä, että pääsit taltioimaan päivämme! Sun kuvattavana oli jotenkin tosi ihanan luonnollista olla."

hääpari 2020, koko päivän kuvaus

"Kun käytiin kuvia läpi, naamalla oli kestohymy ja kyyneleitä silmäkulmissa. Niin upeita hetkiä, ihania ilmeitä ja kauniisti aseteltuja kuvia. Sulla on ilmiömäinen taito ottaa huomioon pienet yksityiskohdat! Ollaan niin tyytyväisiä, että löysimme sut ja että sä pääsit kuvaamaan meitä."

HÄÄPARI 2021

"Jenni on aivan ihana ja lämmin persoona, jonka kuvattavana on luonteva olla. Lopputulos on myös lämmin, ja joka kerta kun hääkuvia katsomme, olemme tyytyväisiä kuvaajavalintaan :)" 

perhekuvaus 2021

"Jenni oli miettinyt todella hyvin kuvauspaikat ja asetelmat etukäteen. Saimme näin lyhyessä ajassa otettua monenlaisia kuvia vauvan kanssa. Koko ajan oli rento ja iloinen tunnelma."

Häät 2020, koko päivän kuvaus

"5/5 hääkuvaaja jos multa kysytään!"

"On niin todellisia kuvia, kaunista. Hyvin on kameran takana aistittu hääparin hymyherkät hetket"

"Ihania ja vähän erilaisia kuvia! Hyvä valokuvaaja"

"Oli kyllä ihan nappivalinta toi kuvaaja!"

"Mahtavia! Siis en ees tajunnu et se kuvaaja oli vielä illalla paikalla. Ihana nähdä noita vihkimiskuvia kun näki vaan selät sillon"

"Meni ihan tunteisiin kun kattelin teitä kahta rakastavaista upeista kuvista"

häävierailta kuvapalautuksen yhteydessä

HÄÄpari 2020, koko päivän kuvaus

"Hei, ja kiitos kun kuvasit meidät. Olit kyllä ammattitaitoinen ja kuvattavana olo oli mukavaa ja rentoa. Kiitos näistä otoksista, aivan mahtavia!! Ihana video, itku pääsi kun katsoin."

Syyshäät 2020

"Törmäsimme Jennin kuviin Instagramissa etsiessämme hääpotrettien kuvaajaa. Kuvista välittyi lämpö ja herkkyys mitä itsekin kuvilta toivoimme. Onneksi saimme Jennin kuvaajaksemme, hääkuvista tuli täydelliset, meidän näköiset. Suuri kiitos vielä Jennille, joka tuntui ymmärtävän mitä haluamme ilman että sitä tarvitsi edes ääneen sanoa!"

hääkuvaus 2019, perhekuvaus 2021

"Aito, läsnäoleva, huomaavainen valokuvaaja, joka saa aidon tunnelman taltioitua upealla tavalla kuviinsa <3"

PARIkuvaus 2021

"Lämmin ja empaattinen kuvaaja, tekee kuvattavalle luottavaisen ja tärkeän olon :)"

HÄÄPARI 2020

"Jenni sai rennolla ja positiivisella asenteellaan kuvaajana meidät rentoutumaan ja unohtamaan jännityksen ja olimme kuviin todella tyytyväisiä"

perhekuvaus 2021

"Kuvauksen tunnelma oli rento. Jenni osasi hienosti huomioida lapset ja puhui heille hyvin kauniisti, mikä osaltaan vaikutti varmasti siihen, että lapset jaksoivat koko kuvauksen ajan hermostumatta ja saimme valtavasti onnistuneita, lämminhenkisiä perhekuvia."

hääpari 2020

"Jenni on omistautunut kuvaaja, suunnittelupalaverista lähtien melkein yhtä innostunut kuvauksesta kuin hääpari! Tämä loi meillekin mukavan fiiliksen ja loi ihanaa odotusta tuota päivää ja etenkin kuvaushetkeä ajatellen. Jenni onnistui aika extreme-sääolosuhteissa saamaan meistä hyvin kauniita kuvia, vaikka räntää ja vettä satoi joka suunnasta. Toinen kuvattavista, joka kokee olonsa epämukavaksi kameran edessä koki, että Jenni onnistui ottamaan luonnollisia ja sellaisia kuvia, jotka toi parhaat puolet esille."

koko päivän hääkuvaus 2022

"Kiitos tosi paljon ihanista kuvista, niin ihana päästä palaamaan niiden avulla hääpäivään ja nähdä kuvia myös tilanteista, joissa ei itse ollut läsnä! Oltiin tosi positiivisesti yllättyneitä, miten hyviä kuvia sait otettua juhlapaikallakin, vaikka siellä kuvaamista varmasti hankaloittaa seinien tummuus. Ihanan paljon olet saanut kaikkia yksityiskohtia taltioitua päivän aikana. Näistä jää niin ihanat muistot!
Hääkuvat saivat vielä senkin myötä tosi ison merkityksen, että saimme muutama viikko häiden jälkeen ikävän uutisen setäni yllättävästä menehtymisestä. Ihana saada hänestäkin vielä nämä kuvat talteen, kuvien joukossa oli vieläpä yksi tosi hyvä lähikuva hänestä."

KUVAUS 2020

"Kuvaustilanne oli rento ja siitä tuli hyvälle mielelle. Ohjasit meitä hyvin eri asentoihin"

KUVAUS 2021

"Jennin kanssa asiat sujuivat tosi mutkattomasti ja joustavasti. Jenni piti tosi hyvin yhteyttä ja kuvausten suunnittelu oli mukavaa ja Jenni osasi antaa tosi hyviä vinkkejä. Itse kuvat ovat myös hienoja ja laadukkaita. Käytämme varmasti jatkossakin Jennin kuvauspalveluja."

KUVAUS 2020

"Kuvaustuokio Jennin kanssa oli rento ja hauska. Hän ymmärsi hyvin toiveemme ja toteutti ne yli odotusten."

hääpari 2021

"Jenni luo lämpimän tunnelman herkällä ja ammattitaitoisella otteellaan tärkeään & ikimuistoiseen päivään."

asiakaspalaute

Koko päivän hääkuvaukset
8h/ 2430e
10h/ 2800e
12h / 3200e

Hääkuvaushinnasto

Hääkuvaus-hinnasto

Kaikkiin koko päivän hääkuvauksiini kuuluu suunnittelupalaveri, runsas kuvagalleria, kuvien vapaa teettämisoikeus sekä lahjakortti fine art -kuvatuotteisiin. Esimerkkihinnat sisältävät matkakulut Tampereen alueella. Kerron mielelläni kuvauspakeisteistani teille lisää ja mietitään teidän päivään sopivin kuvauspaketti. Kerrottehan jo yhteydenottolomakkeessa teistä, juhlapaikasta ja kuvaustoiveistanne. 

ota yhteyttä

Perhekuvaus 530e

Pariskuntakuvaus 460e

(paketit sis. 10 kuvaa kuvagalleriasta, fine art -kuvatuotelahjakortin ja mahdollisuuden ostaa myös koko kuvagalleria. Jos olet aiempi hää- tai perhekuva-asiakas, ota yhteyttä niin kerron teille palaavan asiakkaan edut!)

perhekuvaukset

Cray hexagon messenger bag, pinterest hell of etsy man braid normcore vexillologist cred twee tumblr franzen. Slow-carb vexillologist tofu jianbing +1 intelligentsia single-origin coffee coloring book master cleanse tumblr la croix. Semiotics edison bulb plaid.

03.

Chambray glossier tbh XOXO chicharrones narwhal truffaut forage butcher. Selvage chartreuse artisan plaid, Narwhal sriracha shabby chic disrupt edison bulb.

02.

90's glossier ennui, quinoa chia franzen pug chartreuse tattooed viral ugh try-hard. Bitters raw denim pork belly copper mug fixie hell of letterpress coloring book banjo listicle lyft vinyl narwhal plaid. Craft beer selfies.

01.

brändikuvaus

Oletko pienyrittäjä ja tarvitset kuvia nettisivuja ja somea varten? Ota minuun yhteyttä, selvitetään kuvatarpeesi ja räätälöidään kuvauspaketti sen mukaan. Yhteydenottopyyntösi liitteenä lähetän sinulle oppaan "Miten saada parhaat mahdolliset brändikuvat?"

Brooklyn polaroid single-origin coffee put a bird on it synth. 

title goes here

lorem ipsum

Hexagon banjo man jean shorts direct trade pour-over succulents.

title goes here

lorem ipsum

sopisinko teidän kuvaajaksi?

Lähtökohtaisesti kyllä, sillä haluan koostaa portfolioni aidoista asiakaskuvista. Alle 18-vuotiaiden tunnistettavien henkilöiden kuvien julkaisuun kysyn huoltajan luvan. Dokumentaarisia hääkuvia postaan vain jos jokainen kuvasta tunnistettava henkilö on antanut julkaisuluvan. Jos teillä on erityinen syy, miksei kuvianne saisi käyttää internetissä tai sosiaalisessa mediassa voimme tehdä asiasta molempia osapuolia tyydyttävän erillisen sopimuksen.

Käytetäänkö kuviamme sosiaalisessa mediassa tai internetissä?

Kuvauksen varattuanne lähetän teille infopaketin, jossa annan vinkkejä pukeutumista ja ulkoasua varten. Yleisesti ottaen suosittelen pukeutumaan vaatteisiin, joissa teidän on mukava olla ja jotka kuvastavat teidän persoonallisuutta. Autan mielelläni asuvalintojen kanssa, jos haluatte.

Miten pukeutua perhe- ja brändikuvaukseen?

Koska täytän hääkalenteriani vain noin vuoden kerrallaan, on hyvin todennäköistä, että jos häänne siirtyvät esim. vuoden päähän, saamme sovittua uuden ajan helposti. Jos kuitenkin käy niin, että joudutte Koronan vuoksi siirtämään juhlianne eteenpäin, ja uusi päivämääränne ei ole enää minulla vapaana, palautan teille varausmaksunne ja autan parhaani mukaan teitä löytämään toisen, tyyliäni vastaavan kuvaajan uuteen hääpäiväänne. Haluan tehdä parhaani, ettei hääkuvaus aiheuttaisi teille yhtään lisästressiä. Muissa peruutus- tai siirtotapauksissa pidätän oikeuteni varausmaksuun.

Mitä jos häidemme ajankohta vaihtuu Koronan vuoksi?

Kuvat toimitetaan salasanalla suojattuun nettigalleriaan, josta valmiit kuvat on helposti ladattavissa omalle tietokoneelle 6 kk:n ajan.  Myös häävieraille voidaan antaa nettigallerian tunnukset, jolloin he voivat päästä katsomaan ja lataamaan dokumentaarisia kuvia, jotka on otettu vihkimisestä ja juhlista. Potrettikuvat toimitetaan sekä täysikokoisina että somekokoisina ja dokumentaariset kuvat miedosti pakattuina tiedostoina. Juhlapari (ja halutessaan myös heidän vieraansa) saavat kuvien käyttöoikeudet, eli he voivat teettää kuvia ja kuvatuotteita haluamassaan paikassa. Kuvia saa käyttää ainoastaan yksityiskäytössä, eikä kuvia saa antaa kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksiin.

Missä muodossa kuvat toimitetaan ja miten niitä voi teettää?

Miksei sivuilla ole näkyvillä yhtään kokonaista häägalleriaa?

Tietosuojalain mukaan kuvaan tulee olla julkaisulupa jokaiselta kuvasta tunnistettavalta henkilöltä. Koska en kerää häissä olevien henkilöiden yhteystietoja, julkaisulupien kysyminen jälkikäteen olisi erittäin työlästä. Jos haluatte nähdä kokonaisia häägallerioitani, sovin mielelläni kanssanne tapaamisen (onnistuu hyvin videoneuvotteluna), jossa voin näyttää teille tuoreimpia häägallerioitani.